luni, 5 septembrie 2011

FORUM



Ghiga Camelia 
Cel mai bun actor. Am vazut filmele lui de zeci de ori si tot nu m-am plictisit.as vrea sa il vad si in realitate .as fi dispusa sa merg pana in America sa il vad .

alex 
Pot sa ii vad filmele si de 100 de ori unul dupa altul ca tot nu ma satur de ele. Joaca prea bine rolurile.Cel mai bun actor !

manuela
Pentru mine Sly inseamna enorm de mult,simt ca face parte din viata mea,nici nu pot sa definesc ce simt pt el.E ceva mai mult decat o relatie fan-idol.Il simt ca pe un membru al familiei,poate mai mult decat atat.E prea putin daca spun ca e actorul meu preferat si le multumesc tuturor celor care il iubesc.



steven54 
UN MIT O LEGENDA !!!
Sylvester Stallone a intrat in istoria cinematografiei prin doua roluri rambo si rocky. cand era mic de 14 ani a vazut filmul le fatiche di ercole cu steve reves iar imediat dupa ce a parasit sala de cinema s-a dus intrun parc si a inceput sa faca exercittii pt cresterea in masa musculara . astfel steve reves a devenit modelul pt stallone.! in 1977 scenariul lui rocky l-a schimbat viata pt todeauna, fiind nominalizat la oscar pentru rol si filmul castigand cel mai bun film. de la rocky in colo cum zicea stallone- rocky a dat oamenilor speranta si optimism ca totul este posibil daca te lupti pana la capat !!!! in 82 personajul rambo intra in legenda iar partea a doua face valva pe globul pamantesc fiind un film fenomen . doar cuvantul rambo a intra in vocabularul omenesc . stallone a devenit un idol pentru generatia anilor 80' sincer eu observ la el cand este in rol de erou ca are o tristete de singuratate pe fata...! in 96 joaca un rol magistral in copland unde se ingrasa peste 30 de kg in plus si este premiat cu premiul stocholm pt cel mai bun actor !!! in over the top si cobra este formidabil . la fel si in assassins . stallone este un actor formidabil care i plac provocarile in viata si uraste lipsa de entuziasm. ! in rambo 4 s-a intrecut pe sine ca regizor . absolut formidabil ! o legenda vie !!!

cezarica98 
este si va fi un actor bun
un actor plin de talent, producator, regizor, scenarist. Interpretarile sale il fac sa devii un fan al lui. un mare actor care are asupra sa amprenta lui Rocky si Rambo, interpretari excelente in filme de succes, un om si o personalitate pe care tinerii actori ar trebui sa-l urmeze, un actor care te face sa-i urmaresti toate filmele lui, nu numai odata, de mai multe ori. Un actor pe care o sa-l urmaresc in continuare, nu o sa ratez nici un film in care apare, un actor de nota 20.

scylla 
Stallone a influentat in felul sau diferit cinematografia... este un actor extrem de bun. Seriile Rocky si Rambo l-au evidentiat si l-au consacrat in cinematografie. Este un actor si un scenarist desavarsit! 

costynel 
unul dintre actorii care au puterea de a impresiona publicul cu orice fel de film; impresionante rolurile din seria Rocky ,cele din seria Rambo si foarte bun rolul din demolatorul 10+
 

g.g 
exceptional
Un actor incredibil de celebru,il stiu de cand aveam 7-8 ani,tin minte ca ma certam cu sora mea care vroia sa se uite la desene animate ca sa urmaresc un film cu el.Actor,regizor,producator si scenarist,celebru atat prin seriile Rocky sau Rambo,si chiar mai nou prin filmul expendables unde a jucat cu alti actori de elita.Nu imi pasa ce zic altii,Sylvester este si va ramane o legenda pentru mine.

Badalau 
Multi Ani Traiasca Stallone!!! Nu exista nota pentru un asemenea actor,asta-i stilul lui,un dur consacrat al Hoolywood-ului. Mana de fier,am o mare admiratie pentru cum regizeaza filmul The Expandables,pentru sacrificiul de a-si face singur cascadoriile la aproape 64 de ani,devotament.Sylvester it`s a Gold !!! Serile Rocky si Rambo sunt arhicunoscute si au avut un succes pe tot globul pamantesc.La 62 de ani are o cariera frumoasa,insa nu se opreste aici.Sly se mentine in forma desi altii la varsta lui folosesc baston pentru a se deplasa.Sanatate Silvester !

 Andreiy 
un actor foarte cunoscut si foarte bun! are filme foarte bune mai ales partile din Rocky si Rambo. I-am vazut toate filmele si nu am regretat ...nota 10...astept The Expendables!!! a si pt 63 de ani are niste muschi de invidiat!!!

 boyscout 
L-as situa pe acelasi palier cu Arnold,dar spre deosebire de Arnold are mai mult feeling si o diversitate mai mare a rolurilor.Multe filme bune in care a aparut,dar si cateva esecuri.Per total un actor peste medie si printre cei mai mari actori de filme de actiune.

 Rasmus
Sylvester Stallone s-a facut remarcat prin seriile de filme Rocky si Rambo ce i-au definit in intregime cariera. Desi filmele de actiune il definesc cel mai bine, actiunea lor se imbina perfect cu cate o mica drama ce armonizeaza impecabil intregul fiecarui film. SYlvester Stallone este un actor devotat rolurilor sale desi ele nu i-au adus de-a lungul carierei sale decat cate 2 nominalizari la Golden Globes si Oscarul din 1977. La varsta lui se misca foarte bine. Sanatate si numa' bine !

Juristul
"LA MULTI ANI!"-"HAPPY BIRTHDAY !" Silvester Stallone.Azi ai schimbat prefixul mann.Sa traiesti inca 50 de ani de acum incolo si sa dai filme la fel de bune!

 andrei27 
unul dintre cei mai mari actori din istoria cinematografiei

 bradu
Un actor care a preferat filmele comerciale,dar si-a impus stilul cu cateva filme bune si a reusit.Un actor de actiune, dar are si cateva comedii reusite,s-a impus in lumea Hoolywood-ului reusind sa obtina simpatia criticilor si cateva nominalizari ptr premii.

ada_T 
un actor bun care poate interpreta orice rol. unul dintre cei mai buni actori americani, care va ramane iubit si apreciat pt felul lui de a interpreta un rol.

ellamarin 
Un monstru sacru al cinematografiei universale

babydulcicutza
Sylvester Stallone este si va ramane un mare actor desi a hotarat sa se retraga din lumea cinemagrafica. Pacat !

 iulian30
erou de actiune
un alt actor de actiune preferat din tinerete,de multe ori cu imaginea lui Rambo in minte,ma asteptam mereu la multa actiune in filmele sale.
Cu timpul au inceput filmele sa aiba o poveste intriganta in spate,si actiunea sa devina mai inteligenta,cu ar fi Asasinii,Tunelul.
Un actor talentat,care ramane in mintea mea un Rambo al filmelor de actiune.

angelodacian
Prea putine pareri pentru un actor asa bun toate filmele care le-am vazut cu el sunt foarte BUNE in special Rocky si Rambo...

Albcami 
Un alt actor cu care am crescut ...filme ca Rambo sau Tango and Cash nu se pot uita ! L-am vazut de curand in The Expendables si mi-a placut maxim , chiar si la 64 de ani e fenomenal ! 10

  arena 
super
im place de el pentru ca a stiut cum sa joace in Rambo si Rocky ele sunt printre filmele mele preferate de aceia il admir

al3xx95 
Nota 10 !!!
Este un mare actor care a avut atatea roluri bune si cred ca cel mai mare rol al sau ramane Rocky. Am asteptat cu nerabdare si filmul sau The Expendaples.

 Ana19 
cand eram mai mica urmaream cu mare interes filmele in care juca,un actor foarte bun

 culturistu 
este unul dintre marii actori ai generatiei contemporane.A facut unele filme cu adevarat exceptionale pentru care isi merita cu adevarat numele de: rocky ,rambo sau john spartan......bravo lui

Acsellaaa
La un moment dat era actorul cu cel mai ridicat IQ de la Hollywood, asa ca nu cred ca in realitate este numai muschi. Imi place mult, pe langa seria Rocky si Rambo a facut si filme de alt gen, chiar si comedii dragute si in care a jucat bine. M-a impresionat in mod deosebit in primul film din seria Rocky.

nevilleee 
Filmele Rambo si Rocky l-au facut un mare actor , apoi a devenit o legenda . Nu ai ce sa ii reprosezi , el va ramane mereu printre actorii cei mai duri de la Hollywood.
nota 10+

andy1699 
UN FOARE BUN ACTOR CARE M-A IMPRESIONAT DE LA PRIMUL FILM CARE L-AM VAZUT SI CONTINUA SA MA IMPRESIONEZE .
LA VARSTA CARE O ARE REUSESTE SA FIE CA LA 20 DE ANI .

MichaelMadsaen
stallone
un actor pe care il urmaresc de foarte multi ani....super actor prin filme gen rambo si rocky....mai ales ultimul rocky care cred ca e cel mai tare 

dintre toate

Pec
un actor foarte bun... cand spui STALLONE spui ROCKY, RAMBO....
si un scenarist destul de bun ....nota 10


schira
poate intr-o zi il voi intalni macar pt un autograf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu