miercuri, 11 ianuarie 2012

GET CARTER (Recuperatorul) 2000 - BluRay


- dramă, acțiune 2000 -


               Sylvester Stallone este Jack Carter, un agent recuperator newyorkez plin de succes, al cãrui frate a murit, în ceea ce pare sã fie un accident de mașinã, la Los Angeles. Jack pleacã cu trenul pentru a asista la înmormântare și pentru a-și consola, cu acest prilej, cumnata și nepoata, Doreen (Rachael Leigh Cook). 
               La înmormîntare, Jack descoperã cã fratele sãu era “umplut” cu alcool, dar, spre stupoarea sa, aflã de la Doreen cã el nu obișnuia sã bea…  Jack devine suspicios și încearcã sã afle cum a murit fratele sãu. Poliția din L.A. crede cã toatã afacerea este doar o rãfuialã între bande rivale. 
               Lumea cu care se luptă Jack este cea a jocurilor și a pornografiei. Aici se întîlnește cu un dușman vechi, Jeremy Kinnear (Alan Cumming), care conduce o rețea de prostituție și este totodatã un onorabil magnat în industria de calculatoare din Seattle. Spre oroarea lui Jack, una dintre fetele ademenite este chiar nepoata sa, Doreen. Un film cutremurător, despre o lume crudã, viciatã și polițiști corupți.


Get.Carter.2000.1080p.BluRay.x264-HD4U [PublicHD] 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu