marți, 11 octombrie 2011

VICTORY - Drumul Spre Victorie - 1981


   ACESTA ESTE TIMPUL EROILOR !

1981 -acțiune, dramă, sport

                       Anul 1943. Al II-lea război mondial e în plină desfășurare. Într-unul din lagărele care împânzesc Germania, prizonierii aliați își ocupă timpul liber cu tot felul de jocuri, pentru a-și păstra mințile întregi și sănătatea cât de cât. 
                       Ofițerul german Von Steiner vine cu ideea unui meci de fotbal între echipa deținuților și cea națională a Germaniei, fără să-și imagineze că superiorii săi vor transforma întâlnirea într-un mare eveniment de propagandă nazistă, care va lua o turnură total neașteptată.      
                       Căpitanul Colby, fost jucător în glorioasa echipa a Angliei anilor '30, este numit căpitanul echipei aliaților, obține rații alimentare îmbunătățite, haine și ghete, și începe antrenamentele cu niște oameni ajunși epave ambulante. Singurul încă viguros, este deținutul american Hatch, care nu se gândește decât la evadare, nu știe mai nimic despre fotbalul european, dar pe care constituția sa atletică și rapiditatea îl recomandă pentru postul de portar. 
                       Meciul cel mare se ține la Paris, pe stadionul Colombes, iar fotbaliștii aliați trebuie să aleagă între satisfacția de a învinge echipa germană și libertate. Pentru că rezistenta franceza este pe fază... 
                       Veneratul regizor american John Huston a avut ideea ca, pe lângă actori, să folosească și o serie de faimoși jucători de fotbal ai lumii, printre care: Pele - Brazilia, Bobby Moore - Anglia , Ardiles - Argentina și Werner Roth de la echipa newyork-eza Cosmos, care dau o savoare în plus filmului și captează simpatia telespectatorilor.





BluRay 1080p

DOWNLOAD
8 GB


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu