joi, 10 noiembrie 2011

STALLONE și Compania Expendables 2 - în Bulgaria

     
                     Filmul, regizat de Simon West, este bazat pe o poveste scrisă de Sylvester Stallone și are un buget de peste 100 de milioane de dolari.
                     Jean-Claude Van Damme apare într-un rol negativ iar Stallone anunță o confruntare de zile mari între cei doi. Din echipa de elită a celor mai tari luptători mai fac parte: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Jason Statham, Randy Couture, Terry Crews, Dolph Lundgren, Liam Hemsworth, Jet Li. 
                     Filmările se desfășoară în Bulgaria, însă până în decembrie, echipa de luptători va ajunge în Franța și China. Eroii de sacrificiu se întorc și de data asta e personal. Dupa ce Tool este ucis cu brutalitate într-o misiune, prietenii lui jură răzbunare. Nu vor fi însă singurii. Frumoasa fiică a lui Tool, Fiona pleacă și ea să răzbune moartea tatălui ei. Lucrurile se complică atunci când fata este capturată de un dictator nemilos. Eroii de sacrificiu se aleg cu cea mai grea misiune.
                     Stallone a dezvăluit în această vară că se află în negocieri cu Nicolas Cage și John Travolta pentru a apărea în partea a doua a filmului. Prima parte a avut în 2010 încasări globale de peste 274 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu